Jag kommer

Bäst dildo med sugpropp – tre tips

Jag läste nyligen om dildos med sugpropp och tyckte att det lät som en rolig grej att testa. Då kan man ju sätta fast den nånstans och liksom köra loss. Det ska också funka att använda dem i en strap on med en partner. Precis som för alla dildos finns det många olika funktioner och varianter, så jag bestämde mig för att läsa på lite, och tänkte dela med mig kring några modeller jag hittat som verkar bra.

Tips – tre grymma dildos med sugpropp

Dream Toys: Faultless Dildo

Det här är en snygg, genomskinlig dildo med sugpropp. Den är böjbar och ska passa i flertalet strapons eller harnesses. Den har synliga ådror och ett markerat ollon, så den ska kännas och se ut som en snopp. Eftersom den har en “pung” som fungerar som ett stopp går den bra att använda analt också.

Den här dildon ser faktiskt väldigt tilltalande ut, inte alls så plastig eller konstlad som många andra. Recensenter har skrivit att den är STOR, för vissa är den för stor och en del rekommenderar den inte för nybörjare. Andra säger dock att det går fort att vänja sig om man är ovan. Det är nog en smakfråga, och beror antagligen på vad man är van vid, och hur man är byggd Nån enstaka recensent skriver att sugproppen inte håller kvar dildon om man sätter den på en vertikal yta eftersom den är så tung, men i övrigt tycker alla att den funkar både mot kylskåp, i duschen och i strap ons. Överlag verkar alla recensenter vara väldigt nöjda med sugproppen och dildon i sig, så detta verkar vara en väldigt bra produkt. Ett tips är dock att inte snåla med glidmedlet, speciellt i början.

Dream Toys: Faultless Dildo

Det här är en snygg, genomskinlig dildo med sugpropp. Den är böjbar och ska passa i flertalet strapons eller harnesses. Den har synliga ådror och ett markerat ollon, så den ska kännas och se ut som en snopp. Eftersom den har en “pung” som fungerar som ett stopp går den bra att använda analt också.

Den här dildon ser faktiskt väldigt tilltalande ut, inte alls så plastig eller konstlad som många andra. Recensenter har skrivit att den är STOR, för vissa är den för stor och en del rekommenderar den inte för nybörjare. Andra säger dock att det går fort att vänja sig om man är ovan. Det är nog en smakfråga, och beror antagligen på vad man är van vid, och hur man är byggd. Nån enstaka recensent skriver att sugproppen inte håller kvar dildon om man sätter den på en vertikal yta eftersom den är så tung, men i övrigt tycker alla att den funkar både mot kylskåp, i duschen och i strap ons.

Överlag verkar alla recensenter vara väldigt nöjda med sugproppen och dildon i sig, så detta verkar vara en väldigt bra produkt. Ett tips är dock att inte snåla med glidmedlet, speciellt i början.

  • Väldigt många nöjda användare
  • Stor
  • Bra pris
Köp på mshop.se

Blush Impressions N4 Vibrator

Det här är en vibrerande g-punktsvibrator med sugpropp. Den kan också användas för att stimulera prostatan. Många funktioner, I know, och det verkar göra den väldigt populär. Den är vattentät och passar i strap-on-harness.

Recensenterna skriver att den har en kraftfull vibrator, att materialet är mjuk och skönt och att sugproppen sitter fast ordentligt - även när man har vibratorn i full igång.

Den kommer i en fin lila färg, men Blush impressions har gjort en hel serier sugkopps-vibratorer med olika former, funktioner och färger. De har börjat göra sig kända för högkvalitativa produkter och motorer i sina vibratorer, så detta verkar vara ett mycket säkert kort för de som vill ha en vibrerande sugpropps-dildo.

Någon recensent skriver att N4:an har en perfekt längd eftersom man kommer åt att både stimulera P-punkten och långt, långt inne i vaginan - utan att den är för stor i omkrets. Den här dildon är inte lika böjbar som en del andra sugproppsdildos, vilket kan vara bra att känna till.

Om sugkoppen och motorn/vibbarna hittar jag bara positiva omdömen. Den har tio olika lägen och den verkar leverera redan från de allra lägsta upp till de mest intensiva. Denna produkt verkar helt klart värd varenda krona, även om den kostar runt 6-700 spänn.

  • Kraftfull vibrator
  • Enbart positiva omdömen om prestandan
  • Kommer åt långt in utan att vara "för stor"
Köp på mshop.se

Fun factory Limba flex

Det här är en formbar dildo med sugpropp som finns i två storlekar. Den är relativt smal och lång, vilket i kombination med att man kan böja till den precis som man vill, gör att den passar för G- och P-punktsstimulering. Den ska också passa för de som vill testa analsex för första gången.

Den stora frågan som jag ville ha svar på innan jag bestämde mig för att klicka hem en var - håller den formen? Det är ju ingen vits att böja till den om den ändå bara rätas ut sen när man sätter igång.

Och vet ni - den håller formen! Recensenterna älskar denna, just för att man kan böja till den som man själv vill och för att den sedan som genom magi bibehåller formen under hela akten. Sugproppen håller också måttet, så det här verkar vara en riktigt högkvalitativ produkt helt enkelt. Materialet ska vara mjukt och skönt mot huden, och känns lyxigt.

Storleken då? Ja, den är rätt liten påpekar de som testat och det gör att den funkar bra för de som vill prova analsex till exempel, och en recensent tog upp att den funkar bra för muffing.

  • Böjbar
  • Håller formen
  • Passar de som vill testa analsex första gången
Köp på vuxen.se

Så vilken sugproppsdildo är bäst?

Vill du ha en smalare och längre för djup stimulering av G- eller P-punkten, eller ska du prova analsex för första gången? Välj Fun factory Limba flex

Vill du ha en kraftig vibrerande sugproppsdildo - Välj Blush Impressions N4 Vibrator

Vill du ha en stor dildo som fyller upp dig ordentligt - Välj Dream Toys: Faultless Dildo

Hur använder man en sugproppsdildo?

De går att använda på många olika sätt - fäst den i en vertikal yta som en vägg, kylskåp eller liknande för stående positioner. Du kan också fästa den i en liggande, horisontell yta som en stol eller en pall och gränsla den för djup stimulering. De går att använda vaginalt och analt, med eller utan partner eller strapon och det är snarare själva dildons egenskaper som avgör vilken typ av användning den passar för (se guiden ovan).

Vad kostar en sugproppsdildo?

Priserna varierar enormt - de billigaste ligger på runt 150 kronor, och de dyraste kring tusenlappen. Som så ofta får man vad man betalar för, MEN det är inte alltid priset som avgör. I vårt test ser vi att en dildo för bara 250 verkligen kan göra underverk.

Varför ska jag köpa en sugproppsdildo?

Jag skulle säga att det är de stora variationsmöjligheterna som gör just sugproppsdildos till ett bra val. Det är kanske inget man diskret tar med sig i väskan eller fickan, utan det är en lite rejälare sak som går att använda på många olika sätt.