Jag kommer

Recension av klitorisvibratorer

Det finns många olika typer av klitorisvibratorer och jag tycker själv det är svårt att förstå vad som skiljer dem åt och vilken som skulle kunna passa mig. Därför har jag grävt runt ordentligt och hittat fem stycken som verkar väldigt bra, på lite olika sätt. Här sammanställer jag resultaten, så att du också kan hitta en klitorisvibrator som passar just dig. Enjoy!

Vad är en klitorisvibrator?

En klitorisvibrator kan komma i många olika former, storlekar och ha flera funktioner. Men gemensamt för dem är att det en sexleksak som stimulerar klitoris genom vibrationer. Oftast kan man reglera styrkan och mönstret på vibrationerna, så att det går att trappa upp och ner intensitet och känsla.

Hur använder man en klitorisvibrator?

Har du inte använt en klitoriststimulator förut kan det vara bra att bekanta sig med den först. Testa de olika styrkorna och prova dig fram för att se vad du och/eller din partner gillar. Många tycker om att börja långsamt och med mindre starka vibrationer för att sedan trappa upp det, men prova dig fram för att se vad just du gillar. Det är inte heller säkert att du vill gå rakt på klittan exempelvis - testa att stimulera de andra delarna av vulvan. Blygdläpparna, perineum, ja laborera dig fram och se vad du går igång på.

Vad kostar en klitorisvibrator?

Det finns klitorisvibratorer i olika prisklasser. Den billigaste jag tagit med här i testet kostar runt 70 kronor och den dyraste upp emot tusenlappen.

Fem klitorisvibratorer

Sinful 7 speed

Det här är en liten - 5,7 cm för att vara exakt - och enkel vibator till ett väldigt bra pris som faktiskt verkar leverera högt över förväntningarna. Många användare och testare skriver att storleken gör den smidig att använda och att den kan användas för att stimulera bara utvalda punkter. Detta är något som jag uppskattar och värdesätter, så ett stort plus i min bok. Jag tänker mig att den går fint att använda med en partner utan att det stör för mycket heller, utan bara tillför härligheter.

Många tar upp att den går enkelt att ta med sig i fickan, i väskan, eller förvara lättillgängligt i nattduksbordet.

Som namnet antyder har den sju olika vibrationsvarianter, och vibrationerna är enligt recensenterna oväntat kraftfulla för att komma från en så liten vibrator. Man kan både byta hastighet och mönster på vibbarna. Det är lätt att byta mellan de olika inställningarna vilket gör den användbar och orgasmvänlig. Man vill ju inte hålla på och fippla med knappar när man närmar sig klimax. Ett litet minus som tas upp på något ställe är att batterierna tar slut ganska fort, så ett tips är att ha fler batterier i lager.

Eftersom den inte kostar mer än ca 70 kronor kan detta kanske vara en bra första vibrator att testa sig fram lite med. Eller en extra för den som vill ha en diskret att ta med på resor.

 • Väldigt bra pris
 • Liten och lätt att ta med sig
 • Lätt att reglera hastighet
Köp på sinful.se

Rocks off 120 mm klitorisvibrator

Rocks Off är en mellanliten vibrator - 12 cm - med tio olika vibrationsmönster. Den är spetsig i ena änden, vilket gör att man kan stimulera utvalda punkter på ett väldigt skönt sätt.

Något som recencenter tar upp är att den är tystare än andra vibratorer, vilket gör att den inte distraherar så mycket när man använder den. Den har bra styrka i vibbarna och det är lätt att växla mellan de olika lägena, med knappen som sitter på kortsidan.

Den är vattentålig och ska kunna användas i duschen eller badet, vilket är en kul funktion. Jag har som sagt inte provat dessa och jag är inte så pepp på att onanera eller ha sex i duschen så för mig är detta ingen viktig funktion. Jag har inte hittat någon recension där de testat den i vatten, så är det någon som gjort det får du gärna höra av dig och tala om vad du tycker.

Den kostar ungefär 300 kronor, men den har vunnit priser i sin budgetklass och man verkar få rätt mycket för pengarna.

 • Tyst
 • Prisvinnare
 • Liten och diskret
Köp på sinful.se

Klittra of Sweden Deo

Den här blev jag nyfiken på eftersom det är en deo-vibrator. Vad tusan är nu det då? Jo, den är helt enkelt utformad precis som en deo, med en fuktig roll-on-boll som fuktar/smörjer med glidmedel eller gel. Enligt produktbeskrivningen ska den kännas som oralsex vilket lät väldigt tändande.

Så hur är den då??Jo, recencenter skriver att den faktiskt känns ganska lik oralsex. Pulsarna i den gör att den känns lite som att bli slickad och att tungan liksom pulserar, stöter mot klittan eller slidan.

Suzann Sexeducator har skrivit ett ganska uttömmande blogginlägg om denna, vilket jag rekommenderar er att läsa om ni är nyfikna.

Den fuktiga kulan verkar vara en väldigt häftig upplevelse och jag själv blir väldigt sugen på att klicka hem en sån här.

Själva vibratorn ser ut som en deoförpackning, så den är otroligt diskret att ha stående i badrumsskåpet hehe. Den kostar ungefär en femhundring men jag tycker att den verkar vara värd pengarna om man vill ha något annat än en vanlig vibratorstav att leka med.

 • Väldigt lik oralsex
 • Diskret utformning
 • Bra val för dig som vill testa något nytt
Köp på joyland.se

JeJoue MIMI

JeJoue Mimi är liten, äggformad och vibrerar sjukt starkt. Recencenterna skriver att den liksom mullrar snarare än surrar, och att vibbarna är kraftfulla - ja nästan för kraftfulla för en del användare. Men vill man ha något som stimulerar med djupgående vibrationer verkar detta vara ett riktigt bra val.

Den finns i flera snygga färger och är liten, uppladdningsbar och diskret, vilket gör att den verkligen är smidig att använda. På Sinful skriver flera kundrecenseter att de använt sina i flera år och nu köpt nya eftersom den gamla slitits ut vilket känns som ett väldigt bra betyg.

Materialet är otroligt skönt, mjukt och lent mot huden, och jag tilltalas av formen som gör att man verkar kunna alternera mellan att stimulera ett mindre eller ett större område växelvis.

Den har två knappar för att reglera intensiteten vilket gör den väldigt lättmanövrerad.

Även denna ska gå att använda i duschen.

 • Väldigt kraftfull
 • Snygga färger
 • Väldigt trogna och nöjda användare
Köp på mshop.se

Satisfier Luxury pret-a-porter

Det här är den dyraste klitorisvibratorn jag kollat på - 900 spänn ungefär - och är den enda lufttrycksvibratorn. Lufttrycksvibratorer stimulerar med tryckvågor av luft, istället för vibrationer direkt mot huden. Den har också en sugfunktion, vilket först lät lite … läskigt, men som jag nu blivit rätt nyfiken på.

Den funkar som så att man placerar dess öppning över klittan och sedan suger/blåser den luft OCH vibrerar samtidigt. Det ska enligt vissa kännas som oralsex och en bloggare skrev att hon fick multipla orgasmer bara minuter in i första användningen.

Enligt recensenter är den lägsta nivån av stimulering väldigt, väldigt mjuk, nästan som en viskning. Sedan kan man stegra upp i tio steg till riktigt intensiv stimulering. Och just att man kan använda en så låg stimulering gillar jag verkligen, eftersom jag upplevt vibratorer som lite för kraftfulla ibland. Något många tar upp är att den är skön att hålla i och känns lyxig - materialet består av läder och mjuk silikon.

Sammantaget låter detta som en väldigt spännande vibrator som inbjuder till flera orgasmer på raken - något jag verkligen vill utforska.

 • Stort spann på funktionerna
 • Lik oralsex
 • Många vittnar om multipla orgasmer
Köp på sinful.se

Vilken klitorisvibrator ska jag köpa?

Som du kanske förstått vid det här laget finns det sjukt många klitorisvibratorer med olika egenskaper.

Vill du ha något billigt och/eller diskret att ta med i fickan? - Välj Sinful 7 speed
Vill du ha något som efterliknar oralsex - Välj Klittra of Sweden Deo eller Satisfier Luxury pret-a-porter
Vill du ha riktigt kraftfulla vibrationer - Välj JeJoue MIMI
Vill du ha en mellanstor variant som låter dig stimulera väl utvalda punkter - Välj Rocks off 120 mm klitorisvibrator