Jag kommer

Bäst geishakulor & knipkulor

Det finns verkligen många olika sorters geishakulor och knipkulor på marknaden idag. Jag bestämde mig för att läsa på ordentligt innan jag slog till på några, och här kommer en stor guide så att du också ska kunna välja rätt geishakulor eller knipkulor för just dig.

Vad är geishakulor och knipkkulor?

Geishakulor och knipkulor är små, glatta kulor som används för vaginal stimulering och träning av musklerna i vaginan och bäckenbotten. Geishakulor har ofta en lös tyngd i sig och kan användas både för stimulering av exempelvis G-punkten, men också för stimulans av ollonet genom penetrerande samlag.

Är det någon skillnad på geishakulor och knipkulor?

Nja. Knipkulor brukar vara större än geishakulor och ha snören som länkar ihop dem, men detta kan geishakulor också ha. Idag verkar begreppen användas lite överlappande, tillsammans med termer som vaginalkulor och samlagskulor. Så läs vad det är för produkt du kikar på och vilka egenskaper den har, innan du klickar hem dem är mitt tips!

Vad kostar geishakulor/knipkulor?

Priserna varierar från under hundralappen till uppåt tusen kronor, så läs gärna på lite innan du slår till så du hittar en prisvärd variant för just dina behov.

Hur använder man knipkulor och geishakulor?

Precis som med det mesta är det bra att prova dig fram till vad som passar just dig. För stimulering är det många som för in geishakulorna i slidan innan penetrerande sex till exempel. Sedan kan man försöka hitta en rytm och vinkel som ger bäst stimulans. Många vittnar om att det är skönt att rida en partner under penetrerande samlag med geishakulor i fittan.

Vill du använda dem för knipövningar kan du föra in dem i slidan, knipa i några sekunder, och sedan vila. Upprepa i 5-10 minuter. De första dagarna gör du detta liggande, och sedan kan du öka på genom att prova stående eller när du rör dig.

Efter ett tag kan du kanske till och med ha dem inne när du rör dig som vanligt under några timmar.

Det finns en känd scen ur Fifty Shades Darker där Christian och Ana använder just detta som en sorts förspel, när de går på maskerad. Ana har ett par geishakulor i sig under festen, vilket säs öka känsligheten och kunna ge starkare orgasmer.

Tre tips på geishakulor

Fetish Fantasy Metal Ben-Wa Balls

Det här är ett par små, guldfärgade och väldigt fina geishakulor. eftersom de bara är två centimeter i diameter är de ganska kävande om man är nybörjare, men dessa verkar vara ett väldigt bra köp för den som tränat upp sin bäckenbotten. De fungerar bra både för träning och att använda under sex.
  • Fungerar för både träning och under sex
  • Bra pris
  • För den mer vana användaren
Köp på sinful.se

Ladylove Heart Kegel Balls

Heart Kegel Balls har generellt bra betyg och kommer i ett set om fyra, med olika vikt. Det många uppskattar med dessa är att de sitter på en pinne så att man lätt kan dra ut dem ur vaginan. Flera användare skriver att materialet är skönt och härligt. De här knipkulorna är inte gjoda för stimulering och användning under sex, utan är mer ett rent träningsredskap. De är inte heller runda utan ovala, vilket verkar vara en smaksak vad man föredrar.

Ladylove Heart Kegel Balls knipkulor kommer i fyra olika färger och vikterna 35 gram, 65 ram, 95 gram och 125 gram, så att man kan börja med den lättaset och trappa upp motståndet vart efter.

  • Bra betyg på många sajter
  • Olika vikter, passar både nybörjare och vana användare
  • Lätta att dra ut med pinnen
Köp på mshop.se

La Gemmes - Yoni Egg Rose Quartz

Det här är en väldigt vacker rosaskimrande, äggformad knipkula i rosenkvarts.

Enligt tillverkaren ska materialet utstråla positiv energi och här får jag erkänna mig ytterst skeptisk. Men, jag skulle kunna tänka mig att köpa ett för att det är så fint, och många skriver att materialet är jätteskönt och härligt. Den här produkten känns verkligen lyxig. Till exempel är alla Yoni-ägg handslipade och därför är varje knipkula unik. Materialet är ett traditionellt, naturligt material och färgerna är jättefina. Nästan så man vill ha dem som prydnad hehe. De finns i många olika förger, men jag föll verkligen för den här rosa stenen <3

  • Vackert ägg
  • Naturligt material
  • Bra pris
Köp på mshop.se