Jag kommer

Lär dig rida din partner

Cowgirl, att rida, eller bara rätt och slätt: att som tjej vara ovanpå - jag hade länge stor prestantionsångest kring den här ställningen. Det var ett okej komplement till att vara underst eller bakifrån som min kille och jag brukade köra, men jag njöt inte riktigt av att vara on top. Både för att jag inte hittade vad som var skönt för mig, men också eftersom jag inte visste exakt hur jag skulle göra det skönt för min sexpartner. Jag kände mig tafatt och var rädd att göra fel.

Jag har däremot flera vänner som verkligen - VERKLIGEN - gillar den här positionen. En av mina närmaste vänner kan bara komma med sin kille när hon rider honom, så det kändes absolut som om det kunde finnas potential här.

Så jag tog mig an det som ett projekt - jag ville utforska och lära mig att rida min kille, och hitta ett sätt som både han och jag verlikligen gick igång på.

Och nu mina kära vänner kan jag meddela att jag är i mål! Det här är både min och min killes ABSOLUTA favoristställning numera. Vi kommer båda två väldigt intensivt av att jag rider honom. Det känns också nära, enkelt och går att variera lite lagom. Jag är liksom inget fan av avancerade ställningar utan vill att det ska kännas tryggt, avslappnat, intimt. Och det gör verkligen detta. Så, här kommer min guide på hur du som tjej rider dig och din (kuk-bärande) partner till ordentliga orgasmer.

Hur rider man?

Kom igång

För att komma igång kan din partner lägga sig på rygg i t.ex. soffan eller sängen. Sedan sätter du dig grensle över honom (eller henne om ni kör med strap on, så klart) och lutar dig framåt. Stöd dig på händerna mot underlaget och/eller din partners bröst.

Är han inte hård än kan du runka honom med handen eller gnugga fittan mot kuken för att ni båda ska komma igång. När han är hård tycker jag det är rätt skönt att börja med att stimulera utsidan av fittan först. Typ reta upp både mig själv och honom genom att stimulera och gnugga klittan mot ståndet, låta kuken tränga in en aning bara för att sedan dra sig undan lite. Jamen bygga upp det lite.

Bygg upp det

När jag väl låtit kuken tränga in brukar jag gilla att känna hela kuken i mig, så jag låter den komma rätt långt in. Det brukar också vara rätt härligt att klämma åt lite med bäckenmusklerna, liksom knipa lite, för att verkligen känna på den. Sedan brukar vi laborera lite med hastighet, tyngden och hur långt in vi kör för att bygga upp intensitet.

Här kan det verkligen finnas många olika preferenser - om man gillar att komma långt in, om man vill köra snabbt, långsamt, stilla eller mer rivigt, så prata med din partner! Säg till när hen gör något du gillar, och våga fråga om den du ligger med gillar när du gör på ett visst sätt. Antingen när ni är i det eller före/efteråt.

Hur jag kommer av att rida

Jag kommer absolut bäst av att min kille kommer långt, långt in och är rätt stilla. Han behöver inte jucka alls nästan, utan kan ligga still. Sedan rör jag mig lite-lite och han liksom möter pyttelite för att det ska bli lite … motstånd typ? Ofta brukar jag ha händerna i hans hår och gosa in ansiktet i hans hals, eller så lyfter jag upp huvudet lite och tittar honom i ögonen när jag kommer. Det är sjukt härligt och intimt, men kändes lite utlämnande i början.

Ibland reser jag mig upp litegrann så att han kan leka med mina bröstvårtor med handen eller munnen, men oftast vill jag bara fokusera på en punkt när jag kommer, och vara nära.

En vän till mig gör en liknande grej för att komma ordentligt när hon rider - hennes snubbe ligger hyfsat still, hon smeker klitoris med fingrarna och rör sig bara lite med kroppen.

Hur han kommer när jag rider honom

Det min kille tycker är allra skönast är när jag är ganska framåtlutad och rör lite snabbare på bäckenet/rumpan. Jag liksom twerkar eller juckar. Jag gungar alltså inte hela kroppen fram och tillbaka, utan huvudet, överkroppen och benen är stilla. Det är i princip bara rumpan och bäckenpartiet som rör sig i en juckrörelse.

Testa att ställa dig på alla fyra och sedan juckar du helt enkelt. Armar, bål och benen rör sig inte. Så är rörelsen!

Sen kan jag laborera lite med hastighet, hur mycket jag tar i, hur djupt han får komma in och bygga upp en rytm. Och det är just juckrörelsen i kombination med att hitta en rytm att bygga upp till hans klimax som får honom att komma.

Jag hittade en bra video när jag gjorde min research, kolla här för bra instruktionsfilm.

Precis som med allt kan man ha olika preferenser, så klart. Så snacka med din partner, prova er fram och hoppas att ni hittar något som passar just er. Har ni något annat tips på hur man kan rida så ni gärna höra av er!